puunkaato

Puunkaato. Metsänhoito. Metsä. Kantoja.
Voit hyödyntää verotuksen kotitalousvähennystä työmme osuudesta.

Puunkaato

Estävätkö puut auringon paisteen tontillasi? Oletko huolissasi lahojen pihapuiden kaatumisesta talon tai sähkölinjojen päälle myrskyn tullen? Eihätää, meiltä saat osaavaa apua puunkaatoon!

Mikäli kaadettavia puita on useampia ja rungot sekä oksat jäävät meille kaatotyön jälkeen, huomioidaan tämä urakan kokonaishinnassa! Käytämme työssämme tarpeenmukaista ammattikalustoa ja turvavälineitä, sekä toimintamme on tapaturma- ja vastuuvakuutettua.

Jos puunkaadosta ei ole kokemusta, puun korkeus hirvittää tai puun kaatuminen rakennuksen tai sähkölinjojen päälle huolestuttaa, yhteys Puu&Urakointiin kannattaa. Pien- tai suurjännitejohdon päälle kaatuva puu on vaarallinen, joten omin päin hommaan ei pidä ryhtyä. Turvallisen puunkaadon varmistamiseksi ammattilaisen kokemus ja osaaminen ovat enemmän kuin paikallaan! Puunkaadon lisäksi valmistamme polttopuuta, viemme oksat ja rungot pois, sekä hoidamme tarvittaessa lupa-asiat puolestasi kuntoon.

Puun kannon päällä kukkaistutus näyttää kivalle, mutta liika on liikaa kannoissakin. Kannot poistamalla piha avartuu ja hyötytila kasvaa. Myös tontilla liikkumisesta tulee turvallisempaa ja nurmikon leikkaaminen helpottuu. Miten sitten päästä kannoista eroon, kun lapio, rautakanki, moottorisaha tai omat voimat ja tekniikka eivät riitä? Kannon maatumistakaan ei jaksa vuosia odotella. Käytämme apuna kantojyrsintä tai kaivamme kannon koneellisesti pois. Työ hoituu nopeasti sekä ilman hikeä ja ärräpäiden huutelua!

Puut

Puunkaato
Polttopuiden teko
Oksien ja runkojen poisvienti
Tuulenkaatojen raivaukset

Kannot

Kantojyrsinnät
Kantojen poistot
Kantojen poisviennit

Näin palvelu toimii

1.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tarjousta tai lisätietoja varten

2.

Arviokäynti

Arvioimme työt lähes aina paikan päällä. Tilaa ilmainen arviokäynti

3.

Tarjous

Saat selkeän tarjouksen tarpeen mukaisista pihanhoitopalveluista.

4.

Töiden aloitus

Hoidamme tilatut työt sopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä!